Norid inviterer til et heldagsseminar 22. november om innhold på internett, og utfordringer i forbindelse med å videreføre internett som en åpen, sikker og tillitvekkende plattform for kommunikasjon og tjenester.

De siste årene har vi sett en økende tendens til at ulike aktører ønsker å blokkere domener eller IP-adresser for å hindre ulovlig eller uønsket aktivitet på nettet. Håndtering og regulering av ulovlig innhold på nettet er en problemstilling som berører mange interesser, og det er et klart behov for samhandling mellom privat og offentlig sektor på dette området. Ett av målene med dette seminaret er å skape en arena der aktørene kan lære mer om problemstillingene, og diskutere hvordan vi kan bevare internett som en åpen, sikker og tillitvekkende plattform, samtidig som vi oppnår en rettssikker håndtering av ulovlig innhold. Seminaret arrangeres i samarbeid med Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), og er rettet mot alle som har ansvar eller interesse for disse problemstillingene. Tid: 22. november 2016 kl. 09:00–16:15 Sted: Scandic Edderkoppen, St. Olavs plass, Oslo Seminaret er gratis og inkluderer kaffe og lunsj. Det er begrenset antall plasser. Påmelding og program

Middag kvelden før seminaret

Vi inviterer registrarene til en liten matbit kvelden før seminaret. Vi møtes på Peppes Pizza Stortingsgaten, mandag 21. november kl. 18:00. Vi spanderer maten, den enkelte betaler egen drikke.
Publisert: 26. oktober 2016
Sist oppdatert: 17. februar 2021