NO / EN

Norid AS

Abels gt. 5, Teknobyen

Telefon +47 73 55 73 55

Norid og forhandlerne har felles interesse av å styrke det norske toppdomenet og sørge for at dette er et opplagt førstevalg for norske virksomheter og privatpersoner. Som en del av dette ser vi gjerne at forhandlerne profilerer .no på egne websider og i andre kanaler.

Under finner du Norids offisielle .no-merke som både forhandlere og andre kan bruke ved behov. Merkene er varemerkebeskyttet, og følgende retningslinjer gjelder:

Så lenge du har et legitimt behov for å formidle at du driver virksomhet etter avtale med Norid, er du velkommen til å bruke .no-merket i egen markedsføring og profilering slik det er gjengitt under. Du må gjerne også henvise til oss på en nøytral og objektiv måte. Vi ber om at du i så fall ikke bruker logoen med selskapsnavnet Norid, men at du skriver Norid i vanlig tekst.

For å unngå misforståelser og forvirring, ber vi om at våre varemerker og henvisning til selskapsnavnet fjernes når du ikke lenger driver legitim virksomhet etter avtale med oss.

Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om hvordan du skal referere til Norid eller hvordan varemerkene skal brukes.

Under kan du laste ned .no-merket som vektorfiler (SVG) og rasterfiler (PNG). I zip-arkivet finner du farge- og svart-hvitt-utgave av begge filtypene.

.no-merke i farger
.no-merke i svart-hvitt

Last ned her: no-merke (zip-arkiv)

Publisert: 24. april 2020
Sist oppdatert: 21. august 2020