Nå haster det hvis du ønsker å fortsette som forhandler, men fortsatt ikke har inngått den nye forhandleravtalen. Fristen for å inngå ny avtale er 18. august 2021.

Merk at det ikke er tilstrekkelig bare å signere den nye avtalen, du må også gjøre en del andre forberedelser. Blant annet må du registrere en primærkontakt, og primærkontakten må gjennomføre den oppdaterte forhandlerprøven.

Her finner du en fullstendig oversikt over stegene som må gjennomføres

Det er også viktig at du gir beskjed til Norid på info@norid.no så snart alle stegene er gjennomført. Avtalen trer i kraft først når Norid har signert avtalen.

Hvis den nye avtalen mellom deg og Norid ikke har trådt i kraft innen 18. august 2021, er du ikke lenger domeneforhandler hos Norid, og du mister tilgangen til Norids systemer.

Hvis du er usikker på om du er over på ny forhandleravtale, kan du sjekke om du står oppført på oversikten over forhandlere som viderefører avtalen.

Hvis du mener du har utført det som skal til for å være over på ny avtale, men IKKE står på denne oversikten må du snarest kontakte Norid på info@norid.no.

Publisert: 9. august 2021